آذر وکیوم Azar Vacuum

 

  021 448 69 872 / 0912 086 55 71

آذر وکیوم

تامین و تعمیر انواع دستگاههای دمنده هوا(بلوئر)و دستگاههای ایجاد خلا(پمپ وکیوم)با مناسبترین شرایط ومتناسب با نیاز مشتریان.

petrochimical
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

پمپ های جریان محوری

پمپ های جریان محوری که به آنها پمپ پروانه ای نیز گفته می شود، پمپ های گریز از مرکز هستند که سیال را به صورت محوری از طریق پروانه حرکت می دهند. آنها سرعت جریان بالا و هد پایین را ارائه می دهند، اما برخی از مدل های آن  را می توان با تغییر پروانه طوری تنظیم کرد که در شرایط مختلف به صورت کارآمد بتوان از آن استفاده کرد. در زیر می خواهیم در مورد مزایا و فیچرهای پمپ های جریان محوری صحبت کنیم. در ادامه مقاله با من همراه شوید.

برای مشاوره و همکاری با گروه صنعتی آذر وکیوم می توانید از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:

۰۹۱۲۰۸۶۵۵۷۱

۰۹۱۹۷۱۴۶۶۲۶

۰۹۳۵۱۸۸۵۵۱۵

 

عملکرد پمپ های جریان محوری

پمپ های جریان محوری جزء پمپ های دینامیکی هستند ،  پمپ های دینامیکی پمپ هایی هستند که به از تکانه و سرعت سیال برای تولید فشار در پمپ استفاده می کنند. به طور خاص ، آنها پمپ های گریز از مرکز هستند که با استفاده از یک پروانه برای اعمال نیروی گریز از مرکز به مایع متحرک ، این سرعت را در پمپ ایجاد می کنند.

پمپ های جریان محوری یکی از سه زیرگروه پمپ های گریز از مرکز هستند که دو زیر گروه دیگر پمپ های گریز از مرکز از جریان مخلوط و جریان شعاعی هستند. از بین این سه نوع پمپ های گریز از مرکز، پمپ های جریان محوری با بالاترین نرخ جریان و کمترین فشار تخلیه مشخص می شوند. آنها جریان را در یک خط مستقیم موازی با محور پروانه به جای شعاعی (عمود بر محور) هدایت می کنند. پروانه شبیه یک پروانه است و فقط شامل چند پره (معمولاً سه یا چهار) است. پروانه توسط موتوری هدایت می شود که یا مستقیماً در بدنه پمپ آب بندی می شود یا توسط یک محور محرک که از کنار وارد لوله پمپ می شود. ظاهر پروانه و عملکرد آن شبیه به قایق پروانه است، به همین دلیل است که پمپ های جریان محوری را پمپ پروانه ای نیز می نامند.

پمپ های جریان محوری

 

 

بیشتر بخوانید:سوالات مشتریان در مورد پمپ های وکیوم

 

مشخصات فنی پمپ های جریان محوری

هنگام انتخاب یک پمپ جریان محوری، باید چند ویژگی کلیدی و عملکرد آن را در نظر بگیرید که در زیر این نوع ویژگی ها را بیان می کنیم.

  • نرخ جریان سرعتی را توصیف می کند که پمپ می تواند سیال را در سیستم حرکت دهد که معمولاً بر حسب gpm بیان می شود. ظرفیت پمپ  مورد نظر باید با دبی مورد نیاز برنامه یا سیستم مطابقت داشته باشد.
  • فشار اندازه گیری نیرو در واحد سطح مقاومتی است که پمپ می تواند تحمل کند یا بر آن غلبه کند که بر حسب بار یا psi (پوند بر اینچ مربع) بیان می شود. مانند تمام پمپ های گریز از مرکز، فشار در پمپ های جریان محوری بر اساس وزن مخصوص سیال پمپ شده متفاوت است. به همین دلیل، هد بیشتر برای تعریف انرژی پمپ به این شکل استفاده می شود.
  • هد ارتفاع بالای ورودی مکش است که پمپ می تواند سیال را بلند کند. این یک اندازه گیری میانبر برای مقاومت (فشار) سیستم است که مستقل از وزن مخصوص سیال است که به صورت ارتفاع ستون آب در فوت (ft) یا متر (m) بیان می شود.
  • هد مکش خالص مثبت (NPSH) تفاوت بین هد فشار راکد ورودی پمپ و هد فشار بخار است. NPSH مورد نیاز یک پارامتر مهم در جلوگیری از کاویتاسیون پمپ است.
  • توان خروجی که اسب بخار آب نیز نامیده می شود، توانی است که در واقع توسط پمپ به سیال تحویل می شود که بر حسب اسب بخار (اسب بخار) اندازه گیری می شود.
  • قدرت ورودی که به آن اسب بخار ترمز نیز می گویند، توانی است که باید به پمپ داده شود که بر حسب اسب بخار (hp) اندازه گیری می شود.
  • راندمان نسبت بین توان ورودی و خروجی است. این تلفات انرژی در پمپ (اصطکاک و لغزش) را برای توضیح اینکه چه مقدار از توان ورودی کار مفیدی انجام می دهد را محاسبه می کند.

برای اطلاعات بیشتر در مورد این مشخصات و سایر مشخصات عملکرد پمپ، می توانید از طریق شماره های درج شده در سایت که البته آنها را نیز در زیر قرار داده ایم. با کارشناسان و متخصصین آذر وکیوم در ارتباط باشید و راهنمایی های لازم در این خصوص را از ما بخواهید.

برای مشاوره و همکاری با گروه صنعتی آذر وکیوم می توانید از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:

۰۹۱۲۰۸۶۵۵۷۱

۰۹۱۹۷۱۴۶۶۲۶

۰۹۳۵۱۸۸۵۵۱۵

 

کارایی پمپ های جریان محوری

ویژگی های عملکرد پمپ های جریان محوری با انواع پمپ های دیگر متفاوت است. منحنی های عملکرد پمپ، که توسط یک سازنده برای توصیف همبستگی بین سر و ظرفیت یک پمپ جداگانه ارائه می شود، می تواند برای توصیف این ویژگی ها استفاده شود.

پمپ های جریان محوری

تصویر بالا در یک پمپ جریان محوری رابطه بین هد، سرعت جریان، توان و راندمان را نشان می دهد. همانطور که در نمودار نشان داده شده است، هد خاموش (جریان صفر) یک پمپ جریان محوری می تواند تا سه برابر هد در بهترین نقطه بازده پمپ باشد. علاوه بر این، با کاهش جریان، نیاز به توان افزایش می‌یابد که بیشترین مصرف برق در زمان خاموش شدن است. این روندها مخالف پمپ های گریز از مرکز جریان شعاعی هستند که با افزایش سرعت جریان، به توان بیشتری نیاز دارند.

این مجموعه از منحنی ها تغییر عملکرد را در (زاویه) پروانه های مختلف نشان می دهد. نیازهای برق و هد پمپ با افزایش زاویه افزایش می‌یابد و به پمپ‌ها اجازه می‌دهد تا با شرایط سیستم بهینه‌سازی شوند تا کارآمدترین عملکرد را ارائه دهند.

بیشتر بخوانید: انواع پمپ های صنعتی

مزایای پمپ های جریان محوری

  • بالاترین نرخ جریان
  • بهترین بازده در شرایط مختلف را می توان تنظیم کرد

 

معایب پمپ های جریان محوری

 

  • فشار پایین سر و تخلیه
  • برای بالابر مکش مناسب نیست

مواد پمپ های جریان محوری

پمپ ها و اجزای مختلف آن از تعدادی مواد مختلف تشکیل شده اند. نوع رسانه، سیستم مورد نیاز و محیط اطراف، همه عوامل مهم در انتخاب مواد هستند.

برخی از مواد مورد استفاده در زیر توضیح داده شده است.

 

  • چدن استحکام کششی، دوام و مقاومت سایشی بالایی را مطابق با درجه بندی فشار بالا فراهم می کند.
  • پلاستیک ها ارزان هستند و مقاومت زیادی در برابر خوردگی و حملات شیمیایی ایجاد می کنند.
  • فولاد و آلیاژهای فولاد ضد زنگ محافظت در برابر خوردگی شیمیایی و زنگ زدگی را فراهم می کنند و مقاومت کششی بالاتری نسبت به پلاستیک دارند که مربوط به درجه فشار بالاتر است.

دیگر مواد مورد استفاده در ساخت پمپ ها عبارتند از:

 

  • آلومینیوم
  • برنج
  • برنز
  • سرامیک
  • آلیاژ نیکل

پمپ های جریان محوری

ملاحظاتی که برای انتخاب مواد پمپ های جریان محوری باید در نظر بگیرید

هنگام انتخاب نوع مواد پمپ های جریان محوری، تعدادی از ملاحظات وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

 

سازگاری شیمیایی : قطعات پمپ در تماس با رسانه های پمپ شده و افزودنی های افزودنی (تمیز کننده ها، محلول های نازک کننده) باید از مواد شیمیایی سازگار ساخته شوند که منجر به خوردگی یا آلودگی بیش از حد نشوند. برای انتخاب مناسب فلز هنگام برخورد با محیط های خورنده با یک متالورژیست مشورت کنید.

ضد انفجار : مواد بدون جرقه برای محیط های عملیاتی یا رسانه هایی با حساسیت خاصی در برابر آتش گرفتن یا انفجار مورد نیاز است.

سرویس بهداشتی : پمپ های صنایع غذایی و آشامیدنی به مهر و موم های با چگالی بالا یا پمپ های بدون سیل نیاز دارند که به راحتی تمیز و استریل شوند.

سایش : پمپ هایی که ساینده ها را مدیریت می کنند به موادی با قابلیت پوشیدن خوب نیاز دارند. سطوح سخت و مواد مقاوم در برابر مواد شیمیایی اغلب ناسازگار هستند. پایه و مواد محفظه باید از استحکام کافی برخوردار باشند و همچنین بتوانند در برابر شرایط محیط کار خود مقاومت کنند.

انتخاب پمپ مناسب نیاز به درک خواص مایع در سیستم آدرس دهی دارد. این خواص شامل ویسکوزیته و قوام است.

ویسکوزیته اندازه گیری ضخامت یک مایع است. سیالات چسبناک مانند لجن، فشار سیستم های بالاتری را ایجاد می کنند و برای حرکت در سیستم به نیروی پمپاژ بیشتری نیاز دارند. مایعات با ویسکوزیته پایین مانند آب و روغن که هد پایین تولید می کنند. پمپ های جریان محوری برای مدیریت سیالات با ویسکوزیته کم طراحی شده اند زیرا هد پایین و ظرفیت بالایی تولید می کنند.

قوام ترکیب مواد محلول مایع از نظر مواد شیمیایی و جامدات حل نشده است. پمپ های جریان محوری برای جابجایی محیط با مواد جامد مناسب نیستند، اما زمانی که با نوع پروانه مناسب طراحی شوند، می توان از آنها استفاده کرد. محلول های حاوی مواد شیمیایی خورنده باید توسط پمپ هایی با مواد و قطعات طراحی شده برای مقاومت در برابر خوردگی استفاده شوند.

 

بیشتر بخوانید: پمپ وکیوم صنعتی; از معرفی تا بررسی قیمت در بازار

 

کاربرد پمپ جریان محوری

پمپ های جریان محوری در کاربردهایی مختلف مورد استفاده  قرار می گیرند که به دبی بسیار بالا و فشار کم نیاز دارند. آنها برای گردش سیالات در نیروگاه ها، هضم کننده های فاضلاب و اواپراتورها استفاده می شوند. آنها همچنین در سیستم های آبگیری سیلابی و آبیاری استفاده می شوند. کاربردهای پمپ‌های جریان محوری تقریباً به اندازه پمپ‌های جریان شعاعی فراوان نیست، بنابراین تجهیزات آنها آن‌چنان رایج نیستند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا