آذر وکیوم Azar Vacuum

 

  021 448 69 872 / 0912 086 55 71

آذر وکیوم

تامین و تعمیر انواع دستگاههای دمنده هوا(بلوئر)و دستگاههای ایجاد خلا(پمپ وکیوم)با مناسبترین شرایط ومتناسب با نیاز مشتریان.

petrochimical
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

سوالات مشتریان در مورد پمپ های وکیوم

و اما سوالات پمپ وکیوم که خیلی از مشتریان از ما دارند و ما سعی کردیم این سوالات را در این مقاله بیان کنیم که سوالات هر کاربری است که در حوزه فعالیتی خود در صنعت به آن نیاز دارد. همانطور که در مقاله های پیشین گفته شد پمپ وکیوم از انواع خلا می باشد که دارای کاربردهای وسیعی در دنیای صنعت می باشد. اولین بار یک دانشمند آلمانی شروع به استفاده از پمپ وکیوم کرد بعد از آن در سالهای  بعد از این پمپ در صنایع مختلفی مورد استفاده قرار گرفت. پمپ های وکیوم با نام های تجاری متفاوی در بازار وجود دارند، ریچله آلمان، ادوارد انگلیس، بیکر آلمان و …. خیلی از کمپانی های بزرگی که در حال تولید پمپ وکیوم هستند.

برای مشاوره و همکاری با گروه صنعتی آذر وکیوم می توانید از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:

۰۹۱۹۷۱۴۶۶۲۶

۰۹۳۵۱۸۸۵۵۱۵

دسته بندی پمپ های وکیوم

پمپ های وکیوم دارای انواع مختلفی هستند که در زیر به دسته بندی این پمپ ها می پردازیم

  • پمپ رینگ آبی: این نوع پمپ ها در صنایع سنگین کاربرد دارد و از آب به عنوان خنک کننده ی بدنه پمپ وکیوم استفاده می شود.
  • پمپ وکیوم خشک: در صنایع سبک و کوچک از پمپ های وکیوم خشک استفاده می کنند و از هوا به عنوان ورودی برای خنک کننده پمپ مورد استفاده قرار می گیرد.
  • پمپ وکیوم روغنی: استفاده از این پمپ ها در صنایع متوسط کاربرد دارد.

 

انواع پمپ های وکیوم

همانطور که در مقاله های پیشین انواع پمپ های وکیوم را تشریح کردیم. در اینجا به معرفی به صورت مختصر این گونه پمپ ها می پردازیم.پمپ وکیوم روتاری، تسمه ای، یونی، پالت، دیافراگمی، دورانی و …  از نمونه های پمپ های وکیوم هستند. استفاده از انواع پمپ های وکیوم بسته به کاری صنعتی دارد که در حال فعالیت در آن هستید. و به فشار، مدت زمان و نوع سیالی که در پمپ ها مورد استفاده قرار می گیرد مرتبط می باشد. لینک زیر مقاله ای جامع در مورد انواع پمپ های وکیوم می باشد.

                         بیشتر بخوانید :پمپ وکیوم چیست؟ | انواع پمپ وکیوم کدامند؟

کاربرد پمپ وکیوم در صنایع مختلف

از پمپ های وکیوم در صنایع مختلف مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرد.  از جمله در صنایع فولاد، صنایع شیمیایی، صنایع سیمان، صنایع طلا سازی، چرم سازی، ماشین سازی ، چاپ و بسته بندی، نفت و گاز و پتروشیمی ،در صنایع پلاستیک سازی، و …. مورد استفاده قرار می گیرد و کاربرد پمپ های وکیوم را در صنعت نمی شود نادیده گرفت و صنعت بدون وجود پمپ ها مختل می شود.

 

سوالات مشتریان در مورد پمپ وکیوم

در بالا در مورد انواع پمپ های وکیوم و دسته بندی آنها و این که گفتیم که این پمپ ها در چه صنایعی مورد استفاده و کاربرد دارند حال می خواهیم در مورد سوالات مهمی که شما در طی صحبت با مشاوران از ما پرسش می کنید را پاسخ گو باشیم تا همه کسانی که با این سوالات مواجه هستند بتوانند از آن بهره مند شود. با من با ادامه مقاله همراه شوید.

پمپ وکیوم
پمپ وکیوم

 

اجزای پمپ وکیوم را نام برده و هر کدام چه نقشی را برعده دارند؟ 

پمپ وکیوم از دو قسمت اصلی ساخته شده است. یک روتور که شامل پروانه، شفت است و دوم بخش مربوط به بدنه پمپ که از سیلندر و سر سیلندر تشکیل شده است.  این سیستم در ظاهر ساده به نظر می رسد اما در باطن بسیار پیچیده و دارای کیفیت بسیار بالایی می باشد. جنس قطعات سازنده پمپ وکیوم بایستی به کیفیت و ماشین کاری آنها دقت بالایی شود تا از میزان نشت احتمالی ایی که در پمپ ها وجود دارد کاسته و بازدهی آن افزایش یابد. بالانس دینامیکی روتور پمپ وکیوم توسط یک دستگاه کامپیوتری سنجیده می شود تا از اندازه ارتعاشات روتور کاسته یا آن ها را حداقل ترین های ممکن برساند.

نحوه عملکرد پمپ وکیوم چگونه می باشد؟

نحوه کارکرد پمپ وکیوم به این صورت است که پروانه در داخل سیلندر محتوای آب را حول محصور پمپ ؛ به صورت دورانی و خارج از محور حرکت می دهد که تشکیل رینگ آب را می دهد. در زمان دوران پره های پروانه به طورت متناوب به آب وارد می شود و سپس از آن خارج می شود که در نتیجه حجم فضای بسته بین دو سر سیلندر، هر دو پره پروانه و جدار داخلی رینگ آب از یک طرف پمپ افزایش می یابد و عمل مکش صورت می گیرد، در طرف دیگر حجم قسمت های گفته شده کاهش می باید و عمل تراکم به خوبی اتفاق می افتد. آب از عوامل مهمی است که در هنک کردن پمپ وکیوم نقش مهمی را ایفا می نماید. برای این که تراک به صورت ایزوترمال انجام بگیرد می بایست که از کندانس ذرات آب و هوای خروجی و بازگشت آن به پمپ استفاده کرد که نتیجه ان باعث خنک شدن پمپ وکیوم به به ثبات رسیدن دمای حرارت آن می شود .

پمپ وکیم خشک
اجزای پمپ وکیوم

شرایطی که پمپ های وکیوم در آن به درستی کار می کند؟

 پاسخ:  قطعا هنگام خرید هر نوع وسیله ای یک کاتالوگ به همراه آن است که نحوه استفاده و کارکرد آن را توضیح داده است. برای پمپ وکیوم هم همچین چیزی صادق است و کاتالوگی که در هنگام خرید پمپ وکیوم از طرف کارخانه سازنده به شما تحویل می دهند تمامی مشخصات فنی را در ان ذکر کرده اند و شما را رجوع به آن می توانید تنظیمات و شرایط استفاده از پمپ را مطالعه نمایید و طبق دستوری که داده است عمل کنید. البته لازم به ذکر است که مشخصاتی که به شما ارائه می دهند در حال استاندارد می باشد یعنی دمای گاز یا هوای ورودی را 20 درجه سانتی گراد، فشار محیط را 760 میلی متر جیوه و دمای آب را 15 درجه سانتی گراد در نظر می گیرند. که کار پمپ ممکن است تحت شرایط خاص و ویژه ای تغییر کند و میزان بازدهی آن متناسب است با تغییراتی که در حالت استاندارد در آن ایجاد کرده ایم.

به طور کلی پمپ های وکیوم چند نوع هستند؟

پاسخ:  پمپ های وکیوم نیز مانند دیگر وسایلی که در صنعت مورد استفاده قرار می گیرد، دارای دسته بندی های متفاوتی است. همانطور که در بالا ذکر شد و همچنین در مقاله های پیشین به صورت کامل در این مورد توضیح داده شده است. اما چون جز سوالاتی است که کاربران از ما می پرسند در این جا به صورت مختصر بیان می کنیم که دسته بندی این پمپ ها بر سه نوع می باشد؛ پمپ های وکیوم خشک، پمپ های وکیوم روغنی، و پمپ های وکیوم آبی می باشند.

پمپ های وکیوم خشک چگونه پمپ هایی هستند؟

پاسخ:  یکی از مهمترین نکته هایی که در مورد پمپ های وکیوم خشک وجود دارد عمر آنها می باشد؛ این پمپ ها بیشتر از سایر پمپ ها عمر می کنند. کار این نوع پمپ ها توسط تیغ های بدون نیاز به روغن کار می کنند. و نحوه کار کردن آنها به این گونه است که در ابتدا به وسیله دریچه های فشار، ایجاد خلا می کنند ، که این کار با کمترین آلاینده  و صدای ممکن انجام می گیرد.

یکی از نمونه های پمپ وکیوم خشک، پمپ وکیوم اجکتیو می باشد که از این پمپ در شرایط خاصی استفاده می کنند ان هم در جاهایی که شرایط آن وجود فشار هوای بالا باشد. پمپ دیافراگمی نیز یکی از انواع پمپ های وکیوم خشک می باشند که برای استفاده هیچ محدودیت محیطی ندارند و در همه ی محیط ها می شود از آنها استفاده کرد.

 

                                         بیشتر بخوانید : مشخصات مربوط به پمپ وکیوم خشک و نکات مهم جهت خرید آن

پمپ وکیوم خشک
پمپ وکیوم

ساختار پمپ های وکیوم آبی را تشریح نمایید؟

پاسخ: ایننوع پمپ های وکیوم نیز مانند پمپ وکیوم خشک خلا ایجاد می کنند؛ انا نسبت خلائی که در این پمپ ها ایجاد می شود حدود 10 تا 100 برابر کمتر از پمپ های روغنی است. از این پمپ ها بیشتر در شرایط عادی استفاده می کنند و لازم است که قبل از شروع کار استانداردهای آن رعایت شود یعنی استاندارد دما و محیط آب در آن حفظ شود.

یکی از مهمترین قابلیت ها و مزایایی که پمپ های وکیوم آبی دارند این است که در هیچ شرایطی آسیبی به محیط اطراف خود وارد نمی کنند. از نمونه های پمپ وکیوم آبی پمپ گردش تیغه ای را می توان نام برد که در هنگام کار کمترین ارتعاش ممکن را دارا می باشد.

 

                                                   بیشتر بخوانید: پمپ وکیوم آبی چیست و عملکرد آن چگونه است؟

 

طراحی و نحوه کار پمپ های وکیوم روغنی چگونه است؟

پاسخ: این نوع پمپ وکیوم نیز مانند پمپ های وکیوم خشک و آبی ؛ ایجاد خلا م یکنند که میزان این خلا بین یک دهم تا یک میلی بار می باشد.

محل نصب این پمپ ها باید در جاهایی باشد که دارای دریچه های تعویض هوا باشند زیرا که هنگام کار با این پمپ ها روغن بخار شده از اگزوز خارج می شود.

در پمپ های وکیوم روغنی از روغن برای آب بندی برای ایجاد خلا استفاده می شود که در فشارهای پایین این اتفاق می افتد و به همین علت است که استفاده از روغن های با کیفیت می تواند بازدهی را افزایش و از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. یکی از پمپ های روغنی ؛ پمپ روتاری دورانی می باشد که در آن نقش روغن علاوه بر آب بندی؛ خنک کنندگی را نیز برعهده دارد.

 

                                         بیشتر بخوانید: پمپ روتاری روغنی چیست؟ | پمپ روتاری روغنی چگونه کار می کنند؟

پمپ وکیوم روتاری
پمپ وکیوم روتاری

 

سوالات بالا از مهمترین سوالات پمپ وکیوم است. شما هم اگر سوالاتی در مورد پمپ وکیوم دارید می توانید در قسمت دیدگاه ها مطرح کنید یا این که از طریق لینک تماس با ما ، آن را از کارشناسان ما بپرسید.امیدوارم این مقاله برای شما مفید باشد و چنانچه این مقاله می تواند به دوست شما کمک کند می توانید به او کمک کنید و این مقاله را برای دوستتان شیر نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا