آذر وکیوم Azar Vacuum

 

  021 448 69 872 / 0912 086 55 71

آذر وکیوم

تامین و تعمیر انواع دستگاههای دمنده هوا(بلوئر)و دستگاههای ایجاد خلا(پمپ وکیوم)با مناسبترین شرایط ومتناسب با نیاز مشتریان.

petrochimical
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

انواع پمپ های صنعتی

پمپ چیست؟ و انواع پمپ های صنعتی را در این مقاله شرح می دهیم. پمپ ها وسیله ای مکانی هستند که از آنها برای انتقال مایعات استفاده می کنند. که با افزایش فشار جریان آن باعث جابه جایی مایعات تا ارتفاعی بالاتر و یا پایین تر می برد. به طور کلی پمپ به وسیله ای گفته می شود که انرژی مکانیکی را از یک منبع خارجی می گیرد و و به ماسعی که از آن عبور می کند، انتقال می دهد. که در نتیجه باعث می شود که انرژی سیال بعد از خروج از دستگاه افزایش یابد.  از پمپ ها برای انتقال سیال استفاده می شود بدین گونه که انقال سیال به یک ارتفاع معین و یا جابه جایی سیال در یک سیستم لوله کشی استفاده می شود.

برای مشاوره و همکاری با گروه صنعتی آذر وکیوم می توانید از طریق شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:

۰۹۱۹۷۱۴۶۶۲۶

۰۹۳۵۱۸۸۵۵۱۵

پمپ صنعتی
انواع پمپ های صنعتی

انواع پمپ های صنعتی

همانطور که در بالا گفته شد پمپ ها برای انتقال سیال از یک نقطه به یک نقطه دیگر مورد کاربرد و استفاده می باشد. در این جا می خواهیم به معرفی انواع پمپ ها صنعتی بپردازیم.

پمپ های صنعتی شامل پمپ های رفت و برگشتی و پمپ های دورانی است. که پمپ های رفت و پرکشتی شامل پمپ های پلانجری، پمپ دیافراگمی، پمپ پیستونی می باشد و پمپ های دورانی شامل؛ پمپ های پره ای، دنده ای ، لوبیایی و پیچی و بادامکی می باشد.

پمپ های صنعتی جنبشی به دو دسته زیر تقسیم بندی می شوند؛

  1. پمپ های گریز از مرکز یا سانتریفیوژی
  2. پمپ های جانبی.

در پمپ های صنعتی جنبشی، چیزی که مهم است سرعت دادن به سیال مورد نظر می باشد که بعدا مقدار زیادی از این سرعت به فشار تبدیل می شود.

 

بیشتر بخوانید: پمپ وکیوم صنعتی; از معرفی تا بررسی قیمت در بازار

خصوصیات و ویژگی های پمپ های سانتریفیوژ

  1. جریان تخلیه مایع در انها به صورت یکنواخت است.
  2. متنوع بودن این پمپ ها با خصوصیات و ویژگی های گوناگون
  3. مناسب برای موتورهای الکتریکی و موتورهای احتراقی
  4. رضایت بخش بودن راندمان پمپ ها
  5. هزینه نگهداری این پمپ ها کم است.
  6. کاربرد آنها در پروژه های کشاورزی، در صنعت ، برای آبرسانی فوق العاده می باشد زیرا از نظر ارتفاع تولیدی و دبی، وسعت زیادی را تحت پوشش خود قرار می دهد.

بیشتر بخوانید: قیمت پمپ وکیوم صنعتی چقدر است؟

پمپ های صنعتی جانبی

به پمپ های جانبی پمپ های ریژنریتیو نیز نامیده می شوند. پروانه در این نوع پمپ ها، دارای پروه هایی در هر دو سوی لبه هایش می باشد که به صورت حلقی در درون محفظه پمپ می چرخد.  سیال در این نوع پمپ ها،  به صورت آزادانه از نوک پروانه تخلیه نمی شود بلکه به جریان می افتد؛ و سپس شروع به زایش مجدد می کند و باعث افزایش هد می کند.

مقایسه بین پمپ های جنبشی و جابجایی

مقایسه پمپ های چنبشی و جابجایی به شرح زیر می باشد:

  • حداکثر فشاری که پمپ های سانتریفیوژ ایجاد می کند محدود می باشد و به هد معروف است. و با بستن شیر خروجی شدت جریان صفر به وجود می آید. این در صورتی است که حداکثر فشار در پمپ های جابهجایی با توجه به فشار سیستم مشخص می شود. بدین معنی پمپ فشار خود را تا جایی که نیاز به ان داشته باشد می رساند.
  • در پمپ های دینامیکی انرژی ابتدا به سرعت تبدیل می شود و سپس در حلزون و سرانجام در دیفیوزر به فشار تبدیل می شود این در حالی است که در پمپ های جابه جایی ، انرژی مستقیما به فشار تبدیل می شود.
  • در پمپ های دینامیکی انرژی به صورت پیوسته به مایع اضافه می شود این در صورتی است که در پمپ های جابه جایی، انرژی در پریودهای میعنی به مایع تزریق می شود.
  • پمپ های دینامیک برای فشارهای متوسط و دارای مقدار زیادی از سیال به کار برده می شود و این در حالی است که پمپ های جابه جایی که دارای مقدار کمی جریان و در فشارهای بالا و مایعات لزج به کار برده می شود.

پمپ صنعتی

پمپ های الکترومغناطیسی

این پمپ ها تنها قادرند که سیالاتی که در رسانه های الکتریکی مناسب است را پمپ نمایند.

در این پمپ ها لوله ای که سیال را حمل می کند در میدان مغناطیسی واقع شده است و یک جریان الکتریکی در جهتی که سیال جریان دارد به داخل سیال وارد می شود و از آن عبور می کند. جریان و میدان مغناطیسی این قبیل پمپ ها ممکن است به شیوه های دیگری نیز ایجاد شوند، اما به هر حال مکانیزمی که در طراحی آنها استفاده می شود بسیار شبیه به موتورهای الکتریکی است. پمپ های الکترومغناطیسی برای پمپ کردن فلزات مایع – که در خنک کردن راکتورهای هسته ای کاربرد دارند ، استفاده می شوند.

 بیشتر بخوانید: راهنمای خرید انواع پمپ وکیوم بر حسب نیاز کارتان

پمپ مکنده گاز

یکی دیگر از پمپ های صنعتی پمپ مکنده گاز می باشد. این پمپ ها برای بالا کشیدن مایعات از ته چاه مورد استفاده و کاربرد می باشند. به این معنی که گازهای فشرده ای که در نزدیکی ته چاه هستند به مایع تبدیل می شوند. و نتیجه ی این ترکیب گاز و یک مایع سبک تر، شناوری بیشتر سیال می باشد. به همین علت است که سیال به راحتی بالا می آید و سپس تخلیه می شود.

در مکنده های گازی  بخش متحرکی وجود ندارد و به همین علت برای پمپ کردن مایعاتی که دارای حاوی ذرات جامد است مورد استفاده قرار می گیرد. در گذشته از مکنده های گازی و مکنده های هوا بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و در پمپ کردن آب و شورابه و نفت رایج بود. اما در حال حاضر از این کمنده ها کمتر استفاده می شود.

 

پمپ ناقل خمیر مواد معدنی

بیشتر این پمپ ها تناوبی هستند و در کارخانه های قند سازی مورد استفاده قرار می گیرند. این نوع پمپ ها سوپاپ ورودی ندارند و سیال مورد نظر به خاطر سنگینی اش به داخل پمپ کشیده می شوند.

 

پمپ آبکشی

برای تخلیه آب چاهک از این پمپ ها استفاده می شود. چاهک با چاه فاضلاب متفاوت است. غلظت سیالاتی که در چاهک قرار دارند با چاه اضلات متفاوت بوده و فاقد مواد مزاحم اضافی است.

در واقه چاهک آب انباری است که در پایین ترین نقطه از ساختمان حفر شده است و آبریزی های کلیه دستشویی هابهآن سرازی می شود. برای هر مدت یک بار پمپ مخصوصی که در چاهک نصب شده است به صورت خودکار شروع می کند به این که آب داخل چاهک را تا سطح معینی کاهش می دهد.

 

پمپ کارواش

یکی دیگر از انواع پمپ های صنعتی پمپ کارواش می باشد که برای شستشوی اتومبیل به کار می رود. یک نوع پمپ پیستونی بوده  و دارای دوام و قیمت مناسب است. این نوع پمپ ها به دلیل این که توانایی ذخیره انرژی را دارند یک پمپ کارآمد است.

 

پمپ آبیاری

پمپ های آبیاری برای ارتفاع کم و ظرفیت های بالا طراحی شده است. از این نوع پمپ ها برای زهکشی، کنترل سیلاب ها و مقابله با بارندگی های ناگهانی مورد استفاده قرار می گیرد. پروانه این پمپ ها شبیه به پروانه زیر دریایی ها می باشد و از این رو به آنها پروانه ملخی گفته می شود. احتیاجات عمومی باعث شده که این پمپ ها را به یکپارچه و قابل حمل و نقل طراحی و بسازند که به سادگی توسط عموم قابل حمل و نقل باشد.

 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا