آذر وکیوم Azar Vacuum

 

  021 448 69 872 / 0912 086 55 71

آذر وکیوم

تامین و تعمیر انواع دستگاههای دمنده هوا(بلوئر)و دستگاههای ایجاد خلا(پمپ وکیوم)با مناسبترین شرایط ومتناسب با نیاز مشتریان.

petrochimical
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide
Previous slide
Next slide

کاربرد پمپ دنده ‌ای در صنعت پتروشیمی

پمپ ‌های دنده ای  که آن را به نام پمپ غلیظ کش نیز شناخته می شوند. این پمپ ها با توجه به مکانیزمی که دارند قادرند که حجم زیادی از مایعات را در درون خود نگه دارند، سپس آن مایع را با فشار زیادی به سمت بیرون پمپاژ نمایند و به سمت خروجی لوله می فرستند. پمپ های دنده ای جز پرکاربردترین و پربازده ترین هیدرو پمپ ها به شمار می رود و در کارخانه ها  و در صنایع متفاوتی مورد استفاده قرار می گیرد.

پمپ های صنعتی از کالاهایی است که در صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرد و جز کالاهای اساسی در این زمینه است و اصولا کارکرد اصلی آنها انتقال مایعات از یک نقطه به نقطه دیگر می باشد. بیایید یک مثال ساده از این نوع پمپ ها بزنیم؛ این که از این پمپ ها برای انتقال دادن نفت خام از مخزنی که در داخل آن ذخیره شده به داخل خط لوله می باشد. و نیز از پمپ های گل برای به گردش در آوردن گل حفاری در داخل حلقه سوراخ حفاری و برگشت به مخزن ذخیره سازی برای انجام تصفیه مجدد مورد استفاده و کاربرد قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: تفاوت پمپ دنده داخلی و دنده خارجی

 پمپ دنده ‌ای
کاربرد پمپ دنده ‌ای در صنعت پتروشیمی

انواع پمپ صنعتی مورد استفاده در صنعت پتروشیمی

در عملیات مربوط به نفت و گاز، بسته به ماهیت موادی که می خواهید ان را منتقل نمایید و همچنین به یک جریان مناسب برای نیازهای خود نیاز  می دارید. در این مقاله قصد دارم در مورد انواع پمپ صنعتی که در صنعت نفت و گاز و کاربرد انواع پمپ دنده ای و روش عملکرد آن صحبت کنیم در ادامه مقاله با من همراه شوید:

پمپ های صنعتی که در نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرند و بر اساس طراحی و ساخت در آنها به انواع زیر دسته بندی می شوند بیایید با این دسته بندی ها آشنا شویم:

  • پمپ دیافراگم
  • پمپ سانتریفیوژ
  • پمپ دنده ‌ای
  • پمپ دوزینگ
  • مونو پمپ
  • پمپ‌ پیستونی رفت و برگشتی

در حال کلی می توان بیان کرد که پمپ های دنده ای برای سیالاتی مورد استفاده قرار می گیرند که دارای ویسکوزیته بالا می باشند و علاوه بر صنایع پتروشیمی در صنایع مختلفی چون رنگ ، مواد غذایی، چسب ، و … مورد استفاده صنعتگران قرار می گیرد.

پمپ دنده ای در صنعت پتروشیمی

اگر مقاله های پیشین ما را خوانده باشید قطعا می دانید که پمپ های دنده ای به دو دسته دنده داخلی و دنده خارجی تقسم بندی می شوند.  جالب است بدانید که در بازار به پمپ های دنده ای پمپ های ماه و ستارره نیز گفته می شوند.

پمپ های دنده داخلی و دنده خارجی با این که شباهت های ویژه ای با هم دارند اما از نظر ساخت و طراحی دارای ویژگی ها و فیچرهای منحصر به فرد می باشند که از مهمترین تفاوتی که این دو نوع پمپ با هم دارند در کارایی آنها با توجه به ویسکوزیته سیال مورد نظر آنها می باشد.

به این صورت که پمپ دنده خارجی برای سایالات با ویسکوزیته متوسط و پمپ دنده داخلی برای سیالاتی که دارای ویسکوزیته بالا می باشند مورد استفاده قرار می گیرند.

پمپ دنده ‌ای
انتخاب پمپ دنده ‌ای

فاکتورهای مهم انتخاب پمپ دنده ای در صنعت پتروشیمی

  • اولین فاکتور مهم پمپ دنده ای در صنعت پتروشیمی ویسکوزیته پمپ مورد نظر می باشد. به این ترتیب که برای انتخاب پمپ مناسب در درجه اول ویسکوزیته سیال مورد نظر می باشد.
  • دومین فاکتور مهم برای انتخاب پمپ دنده ای، میزان هد یا میزان ارتفاعی است که پمپ توانایی انتقال سیال مورد نظر را به صورت عمودی دارا می باشد که این مورد به همراه هر مدل پمپ در کاتالوگ آن موجود می باشد.
  • سومین فاکتور در انتخاب این پمپ ها میزان دبی مورد نظر می باشد.

فاکتورهایی که در بالا ذکر شدند از مهم ترین فاکتورها برای انتخاب پمپ دنده ای می باشند اما باید به این نکته توجه داشته باشید که با توجه به قدرت موتور کوپل و با توجه به دور موتور، مواردی که در بالا گفته شد ممکن است تغییر کنند و بازدهی متفاوتی را ارائه دهند. برای راهنمایی در این خصوص شما می توانید از طریق لینک تماس با ما  با مشاوران فنی و تکنسین های با تجربه این بخش تماس حاصل نمایید و از مشاوره های ما بهره مند شوید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا